Physician assistant / Verpleegkundig specialist in Groningen bij Universitair Medisch Centrum Groningen | Magnet.me (2024)

Opleiding: HBO 32 uur per week Salaris: € 3.493 - € 5.504

Reageer t/m 24 juni

Solliciteer

Delen

:

Geplaatst op 10 juni 2024

Wil jij jezelf ontwikkelen in een uitdagende en afwisselende functie op een specialistische afdeling met veelzijdige werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen

Als physician assistant of verpleegkundig specialist ondersteun je de medisch specialisten door zelfstandig gedelegeerde medische taken te verrichten, daarnaast:

  • verleen je zelfstandig specialistische, geprotocolleerde medische zorg onder andere op het gebied van de diabetische- ( neuropatische- ) voetzorg en orthopedische infecties;
  • draai je zelfstandig spreekuur in samenwerking met een orthopeed, gipskamer en wondverpleegkundige;
  • werk je nauw samen met de medisch specialisten en zaalartsen;
  • lever je een bijdrage aan de kwaliteit en continuiteit van medische zorg.

Werkomgeving

De afdeling Orthopedie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) bestaat onder andere uit 11 orthopeden en 4 physician assistants met elk hun eigen aandachtsgebied. Speerpunten van de afdeling zijn orthopedische oncologie en infecties, scoliose, kinderorthopedie, revisies en reconstructies. Wij streven naar excellente patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs en opleiding. Met de juiste zorg op juiste plek. Wij zijn een betrokken team dat op plezierige manier samenwerkt in een open en directe cultuur.

Wat vragen wij

  • Je beschikt over het diploma master Advanced Nursing Practice of master Physician Assistant.
  • Je beschikt over enkele jaren werkervaring in de uitvoering van patiëntenzorg. Ervaring binnen orthopedie , gipskamer, vaatchirurgie, wondzorg of ervaring met houding en bewegingsaparaat is een pluspunt.
  • Je bent een enthousiaste, efficiënt en nauwkeurig werkende collega, die graag in teamverband werkt.
  • Je kunt daarnaast ook zelfstandig werken en in de dagelijkse praktijk jouw eigen grenzen en competenties aangeven. Kleine poliklinische chirurgische ingrepen kunnen deel uitmaken van jouw takenpakket
  • Je hebt een actieve leerhouding en wilt met veel plezier een bijdrage leveren aan het ketenproces van de patiëntenzorg.
  • Je bent analytisch en oplossingsgericht. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties.
  • Je hebt een brede interesse en bent bereid je te verdiepen in diverse orthopedische aandoeningen.
  • Je beschikt over sterkte communicatieve en organisatorische vaardigheden, waaronder mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je kunt goed plannen en organiseren en vindt het een uitdaging om mee te denken met de ontwikkelingen van de organisatie en het specialisme.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 80 % op basis van een 28,8 urige werkweek. Het salaris bedraagt maximaal € 5.504 ,- bruto per maand (schaal 10M), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Ben je nog niet in het bezit van een diploma master Advanced Nursing Practice of master Physician Assistant dan maken we op basis van je vooropleiding en ervaring passende salaris afspraken. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).Meer informatieAls je vragen hebt over de inhoud van de functie, vinden we het leuk om van je te horen. Neem gerust contact op over inhoudelijke vragen en voor een meeloop dag(deel). Je kunt contact opnemen met: secretariaat Orthopedie, telefoon (050) 361 28 02

Collega's vertellen

Voor vragen over de functie

Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, vinden we het leuk om van je te horen. Neem gerust contact op.

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 juni 2024. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Solliciteer

Vergelijkbare vacatures

Bekijk alle vacatures

Niet jouw vacature?

Kijk of een open sollicitatie voor jou mogelijk is.

Heb je nog vragen?

We vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je vragen hebt over het werken bij het UMCG.

Sandra Team Recruitment

Physician assistant / Verpleegkundig specialist in Groningen bij Universitair Medisch Centrum Groningen | Magnet.me (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6447

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.